Działalność w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z własnej marki na podstawie VAN DER ELST VIZA

Działalność w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z własnej marki na podstawie VAN DER ELST VIZA

29 maja 2019 0 przez MK

Czy pracownicy ukraińscy z Polski mają nadzieja legalnej roli w regionach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele pań posiada takie pytanie, że nietrudno jest ubiegać się o polską wizę niż o wizę innego kraju z Grup Europejskiej.

Funkcja w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z polskiej marki na platformie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wycieczek do Niemiec pracownika polskiej marki na platformie VAN DER ELST VIZA

Razem z pełną zasadą wiza do służby w pewnym kraju UE nie zapewnia ofert roli w żadnej z nich. Świadczy to, że gdy otrzymasz polską wizę do sztuce natomiast nie będziesz podejmował w Polsce, będzie ostatnie naruszeniem prawa. Tak to, razem z polską wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, ale taka wiza nie daje uprawniona do poważnego stanowiska w następnych krajach UE. Tak dlatego polskie ustawodawstwo nie pozwala na zatrudnienie w Niemczech w planu uzyskania wizy roboczej do Polski. To świadczy, po otwarciu polskiej wizy roboczej, powinieneś działać w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jednego państwa UE mają moc delegować swoich gości do kolejnych krajów w kontraktu z potrzebą produkcji. Należy mieć, że nie wszystkie kraje UE dają tę decyzję. Na dowód Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia zgodziły się z wolą i dały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wycieczek do Niemiec pracownika polskiej marki na platformie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wycieczek do Niemiec pracownika polskiej marki na platformie VAN DER ELST VIZA

Nasza spółka, w jakiej wykonywa obywatel Ukrainy, zatrudnia zatrudnionego na drogę służbową (do pracy / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez rodzimą spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Człowiek jest wyrzucany do prowadzenia pewnej pracy w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki widać stać oddelegowany, nie może przekraczać 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza może żyć miła: – przez 180 dni (na platformie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (prawo na pozycję wydane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w finału odbycia podróży służbowej do Niemiec w procesie roku, będzie można tylko 3 miesiące.

Głównym powodem takiej wycieczce jest porozumienie między polską spółką i firmą w Niemczech. Aby wykonać taką podróż służbową, pracownik musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz zwrócić wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, jakie stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z pełnej Nasz.

Aby uzyskać dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest odpowiedzialna do przedłożenia dokumentów, wśród których istotne są: zezwolenie na praktykę w Polsce, karta ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa między firmami krajowymi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką marką a delegowany gość a pozostali.

Należy jednocześnie zauważyć, że ambasada zastrzega sobie prawo do życzenia dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA